LUMINA FAPTELOR BUNE

Blog ortodox spre zidire sufleteasca

DOR DE HRISTOS

Simt nevoia sa iti scriu. Nu stiu de ce, dar uneori ma apuca un dor dupa Tine, un dor care ma face sa uit totul si sa nu mai stiu nimic.
Stau mereu si cuget la ziua in care ne vom intalni, sunt tare fericit ca ma voi intalni cu Tine, Doamne. Ma obisnuiesc cu gandul ca Tu mereu ma veghezi, mereu ma indrumi si oricat as fi eu de nevrednic de Tine, Tu ma ridici si ma inveti cele sfinte.
Cand ma rog seara la Tine mi-as da si viata sa Te aud ca imi raspunzi, dar taci…o tacere care ma inunda, o tacere care ma face si mai mult sa Te strig, sa Te caut si sa Te iubesc. Traiesc intru Tine si ma bucur cu Tine.
Imi aduc aminte de zilele copilariei mele cand in naivitatea mea te cautam mereu, doar ingerul meu pazitor auzea pasii cautarii mele si Tu totusi, erai acolo, undeva, intr-un colt al Cerului. Sa stii, preadulcele meu Iisuse, ca am crescut si am crescut odata cu Tine.
M-ai ajutat sa cunosc viata, m-ai ajutat sa cunosc lumea prin cadere si ridicare, si tot ce conteaza este ca ai fost mereu langa mine si nu m-ai parasit. Incerc sa fac fata lumii acesteia, imi este greu, dar mult mai usor imi este gandindu-ma la Tine, Iisuse….Iisuse, Iisuse….Esti pentru mine tot…si mama si tata si frate si sora si tot ceea ce am eu mai scump si mai de pret pe acest pamant.
Esti Viata pe care o traiesc, esti aerul pe care il respir….Esti tot, Doamne. Iti spun din adancul fiintei mele ca Te iubesc din tot sufletul, Te iubesc pentru ca ma Iubesti si daca nu M-ai iubi eu tot Te-as iubi.
Ma intreb uneori ce m-as face fara Tine, cred ca as pierde sensul vietii, ar fi totul pustiu si material, dar ma bucur ca Te am, asta este tot ceea ce conteaza….Si, Doamne….sa fii cu mine pana in ultima clipa a vietii mele…ca pentru Tine traiesc si pentru Tine voi muri. Amin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu