LUMINA FAPTELOR BUNE

Blog ortodox spre zidire sufleteasca

TE IUBESC DOAMNE

Azi este Duminica! O zi in care ma bucur ca Te-am intalnit.
Da, Iisuse! Te-am intalnit la Sfanta Liturghie. Stateam in genunchi si simteam niste fiori care parca ma mangaiau si am stiut ca esti Tu, Mantuitorul meu drag. Stii?…nu stiu daca ai auzit, dar eu banuiesc ca da.
Ti-am multumit ca mi-ai dat aceasta zi si ca m-ai adus in mijlocul bucuriei in care Tu erai Cel ce imparteai bucuria tuturor.
Doamne, nu Ti-am spus niciodata despre bucuria pe care o simt atunci cand merg la Sfanta Liturghie, este ceva pur ceea ce simt, ceva care ma protejeaza si-mi da incredere, speranta si ceea ce este mai important….imi da iubire si ma gandesc ca nimeni nu poate sa-mi dea o iubire mai sincera si mai pura decat ai face-o Tu, Iisue drag.
Cand sunt acolo, jos, langa icoana Ta, sunt bucuros, stiu ca sunt langa Cel ce m-a creat, Cel ce m-a adus la viata, sunt langa Tine Doamne.
Si ce pot sa mai cer vietii acesteia? Nimic….Daca Te am pe Tine nimic nu mai doresc.
Cred ca si Tu, Mantuitorul meu drag esti bucuros ca eu, un pacatos, vin la Tine si cad in fata icoanei Tale si ma rog Tie, pentru ca in Tine am incredere si Tu esti Cel mai bun si Cel mai sincer Prieten al meu.
Da, Iisuse….sunt bucuros ca sunt cu Tine si sunt implinit atunci cand sunt langa Tine. Tu nimanui nu-i intorci spatele, Tu pe nimeni nu urasti, Tu esti Iubire, esti Viata, esti Adevar, esti Calea celor care vor sa mearga si sa se intoarca catre Tine, esti Bun si Bland.
Ce m-as face fara Tine, Iisuse al meu drag? As fi o frunza-n vant, as fi nimic.
Dar eu sunt al Tau, sunt oaia din turma Ta, iar Tu esti Blandul nostru Pastor, Iisuse.
Si totusi….Imi cer iertare ca te mahnesc cu pacatele si ispitele care vin asupra mea, dar stiu ca aceste ispite care vin sunt spre intarirea mea, spre ridicare si spre lupta, pentru ca am invatat ca atunci cand lupt pentru mantuire, lupta devine dulce pentru ca Tu, Mantuitorul meu, imi dai putere sa trec peste toate. Acum este tarziu, maine este o noua zi, o zi frumosa, o zi pe care Ti-o voi darui Tie….Ai grija de noi, Doamne!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu