LUMINA FAPTELOR BUNE

Blog ortodox spre zidire sufleteasca

SUNTEM OAMENI...


Unii mai jos, altii mai sus, unii mai aproape de pamant, altii mai aproape de cer.
Unii suntem drepti, altii suntem cazuti dar Dumnezeu ne iubeste in egala masura si ne vrea pe toti buni.
Unii suntem copii, unii suntem frati, unii parinti, unii prieteni, unii dusmani, dar avem toti un numitor comun: suntem oameni, dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu.
Purtam cu noi dureri sau bucurii, cadem, ne ridicam si de multe ori sau de putine ori sau poate o singura data ne rugam.
Haideti sa nu mai fim crestini doar o zi pe saptamana, sa nu ne mai multumim si sa ne amagim constiinta, ca doar altii au datoria sa se roage.
Sa nu mai asteptam pana imbatranim, sa nu mai asteptam pana intram in  post sa facem o fapta buna sau sa ne marturisim pacatele.
Daca nu sunteti obisnuiti cu rugaciunea, nu va speriati, principal este ca stim sa citim si sa avem convingerea ca ceea ce citim, ii citim chiar Lui Dumnezeu.Cititi Psaltirea.
Am indraznit sa revin cu acest indemn la rugaciune si solidaritate cu semenii nostri incercati de durere, pentru ca am simtit si eu darurile rugaciunii colective, pentru ca atunci cand Il iubesti pe Dumnezeu, incepi sa iubesti orice fiinta, pentru ca e mai bine sa iubesti decat sa urasti...si sa nu uitam ca suntem oameni!!!
Desi toata lumea e plina de ura...inimile mai sunt inca pline de iubire.AMIN

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu