LUMINA FAPTELOR BUNE

Blog ortodox spre zidire sufleteasca

DOAMNE ...CATA NEFERICIRE EXISTA

Suferintele lumii sunt fara sfarsit. O descompunere generala, pe familii, si mici si mari. In fiecare zi inima mea mi se toaca.
Cele mai multe case sunt pline de suparari, de neliniste, de stres.
Numai in casele care traiesc dupa Dumnezeu oamenii sunt bine.
In celelalte, divorturi, unii falimentari, altii bolnavi, unii accidentati, altii cu psiho-medicamente, cu droguri! Mai mult sau mai putin cu totii, sarmanii, au o durere.
 Mai ales acum, nu au de lucru; datorii de aici, suferinte de dincolo, ii trag bancile, ii scot din case, cu gramada si nu pentru o zi sau pentru doua. Sau daca un copil sau doi dintr-o astfel de familie sunt sanatosi, se imbolnavesc din pricina acestei situatii.
N-am constientizat ca diavolul a hotarat sa distruga fapturile lui Dumnezeu. Este hotarat sa lucreze astfel ca sa distruga lumea.
A turbat, pentru ca a inceput sa intre in lume nelinistea cea buna. Este foarte salbaticit, pentru ca stie ca timpul lui e scurt.
De multe ori, atunci cand rostesc rugaciunea: “Doamne Iisuse” – vad copilasi mici, sarmanii, cum trec pe dinaintea mea mahniti si se roaga lui Dumnezeu.
Mamele lor ii pun sa faca rugaciune, pentru ca au probleme, greutati in familie si cer ajutor de la Dumnezeu.
Anii sunt foarte grei. A cazut multa cenusa, zgura, nepasare. E nevoie de mult suflet, ca ele sa dispara.Trec anii si ce ani grei!
Astazi traim in anii Apocalipsei. Nu este nevoie ca cineva sa fie prooroc pentru ca sa inteleaga asta.
Este trebuinta sa facem multa rugaciune cu durere, ca Dumnezeu sa intervina.
Sa traim mai duhovniceste. Sa fim mai iubitori. Sa ajutam pe cei indurerati si pe saraci cu dragoste, cu durere si cu bunatate.Sa iubim ca sa fim iubiti ,sa iertam ca sa fim iertati.AMIN

1 comentarii:

Iertati, Parinte, ma bucur ca v-am descoperit aici, pe net. Inima mea tresare dinaintea fiecarui preot: el poarta durerile noastre pe umerii lui si ispaseste pacatele noastre ca Hristos pe cruce. Nu in sensul ca ar fi nevoie mereu de noi ispasiri, dupa rastignirea Domnului, ci in sensul ca vrajmasul se razbuna mereu pe preot, pentru pacatele dezlegate de el. Va sarut dreapta cu lacrimi si va doresc mantuire prin puterea iubirii care nu cade niciodata; cu ajutorul Domnului, asa sa fie. Amin. Blagosloviti si iertati. Dianora Ioana, sora.

 

Trimiteți un comentariu