LUMINA FAPTELOR BUNE

Blog ortodox spre zidire sufleteasca

DUMINICA FEMEILOR MIRONOSITE

Dupa cum stiti, Duminica a treia dupa Inviere este Duminica femeilor Mironosite, a credincioaselor, a gospodinelor, celor care intretineti viata in familie si in lume.
Trebuie sa fiti fericite ca aveti din partea lui Dumnezeu o atentie deosebita.
Si iata, prin Maica Domnului si prin sfintele femei purtatoare de mir, si dumneavoastra aveti cinstea aceasta de a avea o Duminica in an, in care sunteti cinstite in chip deosebit.
Dumnezeu sa va inmulteasca harul si darul Sfantului Duh si darul dragostei crestine sa fie cu adevarat cu dumneavoastra, ca sa fiti ce trebuie sa fiti, sa intretineti caldura crestina in familie si buna intelegere.
De aceea, cei care veniti la biserica, care va rugati lui Dumnezeu si aici la biserica si acasa la dumneavoastra, daca va rugati cu luare aminte, cu dragoste, cu smerenie si cu staruinta, veti avea ajutor permanent din partea lui Dumnezeu si veti fi mangaiate in necazurile dumneavoastra S-a vorbit si vorbim si astazi despre Duminica aceasta a sfintelor femei purtatoare de mir.
Iata deci ca si dumneavoastra, fiicele Bisericii Ortodoxe de astazi, sunteti urmasele mironositelor din vremea lui Hristos si purtati in inima buna mireasma a credintei, a rugaciunii si a iubirii crestine.
Numai de veti alerga cu evlavie la biserica impreuna cu copiii dumneavoastra, precum alergau odinioara sfintele mironosite la Mormantul lui Hristos,va veti implini datoria de femei crestine purtatoare de credinta si de mir de buna mireasma duhovniceasca.  AMIN

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu